آخرین اخبار
کد مطلب: 77861
يک فرمانده مدافع حرم؛ دفاع از مقدسات بر همه واجب است/ هدف ما بازگرداندن امنيت کامل به سوريه است/ ژنو2 بدون حضور ايران شکست‌خورده است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 712

پايگاه خبري سلام لردگان به نقل از مشرق، سوريه در حال حاضر وضعيت متفاوتي دارد. گروهك‌هاي مسلح تروريستي – تكفيري نيز در چند وقت اخير وضعيت جديدي پيدا كرده‌اند. يكي از علل و عوامل تغيير و تحول در گروه هاي تروريستي، مقابله گردان حفاظت از حرم مطهر حضرت زينب سلام الله عليها با اين گروه هاي تكفيري بوده است.


بر همين اساس خبرنگار مشرق گفتگويي اختصاصي با "سامر الروماني" معروف به "أبو الهدي" كه يكي از فرماندهان گردان‌هاي حفاظت از حرم مطهر حضرت زينب كبري عليهاالسلام است انجام داديم تا جوانب مختلف وضعيت سوريه و اين گروهك‌هاي مسلح تكفيري و نيز فعاليت گردان هاي حفاظت از حرم را جويا شويم. متن كامل اين گفت‌وگو به شرح ذيل است:


مشرق: در ابتدا لطفا كمي در مورد خودتان و اوضاع سوريه صحبت كنيد.

بسم الله الرحمن الرحيم.. اُذنَ للّذينَ يُقاتِلونَ بأنّهم ظُلِمُوا وَ انّ اللهَ علي نصرِهِم لَقَدير. صدق الله العلي العظيم.

با صلوات بر محمد و آل محمد و با تمسک و ذکر آيه‌اي از کلام الله مجيد صحبت هاي خود را آغاز کردم. من برادرتان "سامر الروماني" معروف به "ابوالهدي" هستم. مضمون آيه شريفه اي كه قرائت كردم، اين است که خداوند اذن جهاد بر عليه ستمکاران را داده است و همه مي توانند از خود دفاع کنند.

ما در سوريه با امنيت و احترام کامل همچو برادران زندگي مي کرديم؛ با آنکه شايد، عده اي از هم وطنان از ساير اديان و فرق بودند ولي همه از حقوق مساوي شهروندي برخوردار بوديم، همه ادب و حقوق شهروندي را رعايت مي کردند وبه مقدسات يکديگر احترام مي کردند و هيچ يک به ديگري اهانت نمي کردند، هيچ وقت عده اي ازمردم عده ديگري را تکفير نمي کردند و همه زير يک سقف آن هم سقف دولت محترم زندگي مي‌کردند.

همانطور که مي دانيد بحران در سوريه در ماه سوم ميلادي آغاز شد؛ درابتدا علت بحران مشخص نشده بود ولي تظاهراتي برگزار شد که اين تظاهرات خواستار اصلاحات در امور کشور بود؛ ولي بعد از مدت نه‌چندان دور بحران از شکل مسالمت آميز خارج و به شکل ديگري تغيير ماهيت داد تا جايي که چند کشور مدعي اداره بحران در سوريه شدند.

آرزويمان شرکت در عمليات استشهادي عليه تکفيري‌هاست/ ديگر حضرت زينب (س) اسير نامردان نخواهد شد


هدف از اين بحران تخريب سوريه است و فتواهاي وهابيون افراطي آتش بحران را شعله‌ور ساخته؛ اين فتواها مردم را به جنگ و خونريزي دعوت مي‌کند، عده اي از مردم را تکفير مي‌کند؛ مثلاً تکفيري ها از مردم مي خواستند که به مقدسات شيعيان جسارت کنند وبه منازل، کودکان و فرزندانمان تجاوز کنند؛ هم اکنون شاهد آن هستيم که تکفيري‌ها فتوا مي دهند که «به شيعيان حمله ور شويد و سر آنها را جدا کنيد و همسران آنها را به اسيري ببريد!»

از اين رو دريافتيم که هدف اين بحران تخريب دستاوردهاي اسلام ناب محمدي است. زيرا که هدف آن تخريب جامعه بشري، تخريب مقدسات و مساجد، و مباح بودن خون شيعه اعلام شده است.

بعد از اين اوصاف من به صفوف مدافعان حرم حضرت زينب عليها السلام پيوستم و همرزم مجاهداني شدم که هدف‌شان دفاع از دين و مذهب و مقدسات است؛ ما با توکل برخداوند متعال و تا آخرين قطره خون خود از اين مکان مقدس دفاع خواهيم کرد.

حوالي دو سال است که با فناوري هاي نوين و تکنيک هاي پيشرفته جنگي آشنا شده‌ايم و هم‌اکنون درتيپ حضرت ابوالفضل العباس عليه السلام مشغول خدمت هستيم.


مشرق: خانواده‌تان اکنون كجا هستند؟

هم اکنون خانواده من در منطقه سيده زينب زندگي مي‌کنند و در همين منطقه خواهند ماند؛ همسرم و پسرانم حيدر و جعفر و دخترم حورا به صورت عادي در اينجا سکني دارند.


مشرق : چند وقت گذشته را چگونه گذرانده‌ايد و آيا با خانواده در ارتباط بوديد؟

از آن هنگامي که در تيپ شروع به فعاليت کردم، در اکثر مواقع از منزل و خانواده خود دور بودم، هم‌اکنون در مناطقي از دمشق فعاليت داريم. در مناطقي از جمله جوب، قابون، حتيته الترکمان و سبينه عمليات‌هايي شکل مي‌گيرد، و برحسب نياز بايد به اين مناطق دسترسي کاملي داشته باشيم. ازجهتي ديگر بايد مراقب حرکات دشمن بود، زيرا که اين مناطق در اطراف حرم مطهر واقع شده‌اند.

آرزويمان شرکت در عمليات استشهادي عليه تکفيري‌هاست/ ديگر حضرت زينب (س) اسير نامردان نخواهد شد


مشرق: قبل از اينكه به گردان‌هاي دفاع از حرم مطهر حضرت زينب سلام الله عليها بپيونديد، به چه كاري مشغول بوديد؟

قبل از اينکه به تيپ مدافعان حرم بپيوندم، مشغول تدريس زبان عربي در يکي از مدارس دمشق بودم، اما هم اکنون اينجا هستم؛ زيرا که از دين و ملت و ناموسم دفاع مي‌کنم و ان‌شاءالله پيروز خواهيم شد.

تکفيري ها قصد دارند انديشه جاهلانه خودشان را در بين مردم جاري سازند. آنها با تخريب مدارس و کودک‌ربايي قصد دارند که افکارشان را نشر دهند. هم اکنون آنها کودکان را به شيوه خودشان تربيت مي‌کنند، شيوه اي که به هيچ عنوان رنگ وبويي از اسلام ندارد؛ آنها مي خواهند نور اسلام راستين را خاموش کنند ولي ما به اميد به خداي عز و جل و با اعتقاد کامل و با سلاح‌هايمان جلوي دشمنان ايستاديم و پيروز خواهيم شد.


مشرق: نيروهاي گردان شما هم تحصيل‌كرده هستند؟

نيروهاي تيپ مدافعان حرم مطهر از جوانان غيور تشکيل شده‌اند؛ بسياري از آنها افرادي تحصيل کرده هستند و عده‌اي ديگر تحصيلات مقدماتي دارند. آنها به اينجا آمده اند که از مذهب و مقدسات خود دفاع کنند؛ دفاعي که بر همه ما واجب است و بايد به آن لبيک گفت.


مشرق: آرزوي تو چيست؟

اميدوارم که امنيت دوباره به اين آب و خاک بازگردد و زندگي به حالت طبيعي خود يعني همانند قبل جريان يابد تا اينکه تمامي شهروندان از جمله فرزندانم بتوانند به راحتي زندگي کنند و از هرگونه قتل و سربريدن و تروريسم نهراسند. امروز متأسفانه شاهديم که همه شيعيان در سوريه مورد هجوم وحشي‌هاي افراطي قرار گرفته‌اند.


مشرق: آيا مي‌توانيد كمي براي ما در مورد وصيت‌نامه خودتان بعد از شهادت، صحبت كنيد؟

وصيت من اين است: خون و جان من فداي حضرت زينب عليها السلام؛ از خدا مي‌خواهم که حرم مطهر را از شر دشمنان حفظ کند و از تمامي جوانان و فرزندان وتمامي شيعيان مي خواهم که تا آخرين قطره خون‌شان از مذهب‌شان دفاع کنند؛ به آنها مي‌گويم نهراسند و به حضرت سيدالشهداء عليه السلام اقتدا کنند.

آرزويمان شرکت در عمليات استشهادي عليه تکفيري‌هاست/ ديگر حضرت زينب (س) اسير نامردان نخواهد شد

 
مشرق: اگر مجبور شويد عليه دشمنان تكفيري دست به عمليات استشهادي بزنيد، در آن صورت چه احساسي خواهيد داشت؟

مرگ براي ما عادت است و اميد ما شهادت؛ ما به اينجا آمديم تا که خودمان را فدا کنيم؛ از خداوند مي‌خواهم که بتوانم عمليات استشهادي عليه اين تکفيري‌ها انجام دهم.
 
 
مشرق: به نظرتان كنفرانس ژنو 2 بدون حضور جمهوري اسلامي ايران به عنوان بازيگر مهم در پرونده سوريه، نتيجه‌اي در پي خواهد داشت؟

عدم حضور ايران در نشست ژنو 2 بي‌معناست؛ همه مي دانند که جمهوري اسلامي ايران حامي واقعي ملت سوريه است و بدون حضور نمايندگان اين کشور، ژنو 2 هيچ نتيجه‌اي نخواهد داشت و شکست خواهد خورد و ملت سوريه حقوق خود را از دست خواهد داد.

آرزويمان شرکت در عمليات استشهادي عليه تکفيري‌هاست/ ديگر حضرت زينب (س) اسير نامردان نخواهد شد 


مشرق: به نظر تو وضعيت فعلي در سوريه، تا چه زماني اين چنين ادامه خواهد يافت؟

هم‌اکنون کشورهاي پشتيبان تروريسم در سوريه به راحتي کار خود را انجام مي‌دهند. روزانه هزاران تن از تکفيري هاي مسلح از طريق عربستان و اردن و ترکيه و حتي لبنان وارد خاک سوريه مي‌شوند.

با همين اوضاع توانستيم پشتيباني مسلحان را از بين ببريم و کنترل مرزها را به دست آوريم. هم اکنون در بسياري از عمليات هاي نظامي ارتش سوريه به پيروزي مي رسد؛ در کل هدف ما بازگرداندن امنيت کامل به سوريه است.


مشرق: در پايان اگر حرفي يا سخني داريد كه باقيمانده و مايليد كه برايمان بگوييد، بيان كنيد.

از شما بسيار متشکرم که اين فرصت را در اختيار بنده قرار داديد و از شما مي‌خواهم که براي پيروزي ما دعا کنيد، به اميد خدا پيروزي نزديک است؛ هرکس به شيوه اي از مذهب و عقيده خود دفاع مي کند، شما هم با نشر حقايق مي توانيد افکار عمومي را متوجه مظلوميت مردم سوريه سازيد و فعاليت شما کمتر از جهاد نيست.

ما با خود عهد بسته ايم و مي گوييم که به خدا قسم، ديگر حضرت زينب عليها السلام اسير نامردان نخواهد شد و تا زماني که عشق به شهادت در دل‌هاي ماست ما همانند حضرت عباس عليه‌السلام براي شما جان‌برکفيم.

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس